24 Kasım 2008 Pazartesi

NİHAİ AÇIKLAMAYI KENDİM YAPACAĞIM - özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, IMF ile görüşmeler konusunda nihai açıklamayı Türkiye'ye döndüğünde kendisinin yapacağını söyledi. özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması
Hindistan'dan Türkiye'ye hareket eden Başbakan Erdoğan, özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması uçakta gazetecilerle sohbet etti ve sorularını yanıtladı.
Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin ''IMF ile ilgili bazı haberler vardı. Türkiye 30 milyar dolar istiyor ancak özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması IMF 19 milyar dolar veriyor'' ifadesi üzerine, ''Arkadaşlardan nihai bilgi almış değilim. Bilgi almadan konuşmam doğru olmaz. Bunların hepsi birer dedikodu. Döndüğümde bakan arkadaşları dinleyeceğim. Nihai açıklamayı özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması kendim yapacağım'' dedi.
Bir gazetecinin ''İkinci parti olursam giderim demiştiniz'' sözleri üzerine, ''Karıştırma... 'İkinci parti olduğumda ben genel başkanlığı bırakırım' dedim'' şeklinde konuştu.
Başbakan Erdoğan, bir başka gazetecinin ''Baykal yanıt vermemiş'' demesi üzerine de ''Onu, ona sorun'' karşılığını verdi.
Erdoğan, bir gazetecinin ''Artık Alevi açılımı bekleniyor'' ifadesini, ''Biz açılımı çoktan yaptık. Bazıları geç kaldı. Biz yoldayız, özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması durmak yok, yola devam. Bizim öyle bir sorunumuz yok. Ayrımcılık bizim kitabımızda yok'' diye yanıtladı.
Başbakan Erdoğan, yerel seçimlere özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması ilişkin değerlendirme yaparken, yerel seçime yönelik 81 vilayette programlarını yaptıklarını, çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.