27 Kasım 2008 Perşembe

MAAŞLAR BAYRAM ÖNCESİNDE ÖDENECEK - özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

Devlet memurları, sözleşmeli personel, işçiler ve diğer kamu personelinin aralık ayı maaşları, Kurban Bayramı nedeniyle 2 Aralık 2008 tarihinde avans olarak ödenecek.
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, aylıklarını personel kanunlarına göre almakta olan kamu görevlilerine, 15 Aralık 2008 tarihinde ödenmesi gereken tüm hak edişleri, özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ek 24'üncü maddesine göre, 2 Aralık 2008 tarihinde avans olarak ödenecek. Kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli personel, işçi ve diğer personel hakkında da aynı şekilde işlem yapılacak.
Avansın hesabında ele özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması geçen net tutarlar esas alınacak ve aylıkları banka hesaplarına aktarılan personelin avans tutarlarının ilgili bankalarca zamanında ödenmesi sağlanacak.
Genelgeye göre, verilen avanslar Personel Avansları Hesabına borç kaydedilerek muhasebeleştirilecek. özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması Ödenen avans tutarları ilgililerin ait olduğu aylık veya ücretlerine mahsup edilecek ve gerekli kanuni kesintilen bu aylık veya ücretlerinden yapılacak.

Derbi Öncesi Yıldırım’la Kızıl Buluştu! - özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şu saatlerde TFF’nin ağır toplarından Levent Kızıl’la birlikte yemekte. İkilinin derbi öncesi buluşması şaşkınlık yarattı. İşte Medyaspor farkıyla ayrıntılar: özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la, TFF Yönetim Kurulu üyesi Levent Kızıl Akmerkez Papermoon Restuarant'da birlikte yemek yemekteler.özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

İkiliye, Aziz Yıldırım'ın büyük desteğiyle bir kez daha TBF başkanlığına seçilen Turgay Demirel ve İ.B.B. Spor Başkanı ve Kulüpler Birliği'nde Yıldırım'ın yardımcısı olan Göksel Gümüşdağ eşlik ediyor.

Tesadüfen aynı restuarantda bulunan Beşiktaşlı yöneticiler Şeref Yalçın ve Mario Berk, Yıldırım ve Kızıl'ı derbi öncesi aynı masada görünce son derece şaşırdılar.özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

Hatırlanacağı gibi Levent Kızıl, Bursaspor başkanlığı döneminde bizzat kendi kongre üyeleri tarafından Fenerbahçeli olmak ve Fenerbahçe'ye hizmet etmekle suçlanmıştı.

Papermoon'daki birliktelik, haberimizi girdiğimiz şu sıralarda hâlâ sürmekte...

Az önce resturanta Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten ve eşi Sanem Altan da girdiler...özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

Kaynak: Medyaspor