29 Kasım 2008 Cumartesi

DEVLET KAPISI ZOR KAPISI OLMAMALI - özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yatırımcıların başvurularının ''Yatırım Ajansı''nın devreye girmesiyle daha hızlı sonuçlandığını ancak zaman zaman sıkıntılar yaşandığını bildirdi. Erdoğan, özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması "Devlet kapısı zor kapısı olmamalı. Devlet kapısı çözüm kapısı olmalı" dedi.
Erdoğan, Başbakanlık Merkez Binada yapılan Yatırım özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması Deste ve Tanıtım Ajansı toplantısında yaptığı konuşmada, Yatırım, Destek ve Tanıtım Ajansının kurulmasıyla birlikte artık yatırımcının yatırım aşamasında kapı özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması kapı her kurumu dolaşmadığını ifade etti.
Erdoğan, şunları kaydetti:
''Hala bu tür oyalamaların olduğunu, ertelemelerin olduğunu, durmadan orta sahada top çevirenlerin olduğunu biliyorum, özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması görüyorum. Ve bunların üzerine ısrarla gitmekte kararlıyız. Bunu da özellikle hatırlatıyorum. Çünkü bazı yatırımların özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması gecikmesinin altında hala bu gerçekler yatıyor.
Bizim kurumlarımızın temsilcileri, bakanından, bürokratına kadar çözüm üretmeli, 'Bu gün git yarın gel' felsefesini bırakmalı. 'Şunu yaparsanız bunu hemen hallederiz' veya 'Şunu şu şekilde yapmanız mümkün mü?' özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması Bunu demeli. 'Bu olmazsa hayır'... Bu kapılarda 'olmaz' yok. Burası oldurmak yeri. Bunu yapacağız. 'Şu şekilde olur' veya 'şunu şöyle yaparsanız bu olur'.
Devlet kapısı zor kapısı olmamalı. özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması Devlet kapısı çözüm kapısı olmalı. Bunu başarmakla inanıyorum ki bu ajansla birlikte girişimcilerimizi çok özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması daha rahatlatacak. İnanıyorum ki o zaman Türkiye sadece bir güvenilir limanı olmaktan çıkacak. Bunun yanında iş yapılabilir bir ülke konumuna gelecektir.''
Erdoğan, küresel krizin etkilerini değerlendirerek, ''Bu gemi hepimizin ortak gemisi ve bu gemi bir yerden su almaya başlarsa hep özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması beraber batarız. Biz bu gemiyi batırmayacağız ve 'sahil-i selamete' hep beraber çıkacağız'' dedi.